Gouden Momenten bestaat 1 jaar!

Hiep hiep hoera! Gouden Momenten is vandaag 1 jaar geworden! Dat moet gevierd worden, dacht ik en daarom stak ik Gouden Momenten met plezier in een nieuw jasje. En samen met jou overloop ik met plezier hoe het eerste levensjaar van Gouden Momenten verliep.

Hoe deze blog ontstond..

Gouden Momenten ontstond door het feit dat ik mijn oma zaliger steeds een positieve vrouw in het leven vond. Door omstandigheden hield ik op met mijn vorige blog en omdat het toch bleef kriebelen om online te schrijven waagde ik de sprong om deze blog te beginnen. Ik besloot om vol enthousiasme over positiviteit te schrijven omdat ondanks de onzekerheden die ik in mijn eigen leven met me meedraag er toch steeds positief wou uitkomen. Op die weg heb ik geleerd hoe ik positief omga met het leven en dat heeft mijn oma mij grotendeels geleerd.

Een terugblik op 1 jaar Gouden Momenten

Graag blik ik even terug op 1 jaar Gouden Momenten en zet met plezier de beste artikelen even op een rijtje. Zo ook meteen een overzicht van wat jullie hier het liefst lezen en waar ik het liefst over schrijf.

1. 20 manieren om te genieten van kleine dingen

2. Bloggen #2 – Het is niet alleen tekst en foto

3. Over introvert of extravert zijn

4. Druk op tijd en stond op de rustknop

5. Wanneer is het tijd voor me-time?

Bedankt!

Uiteraard wil ik jullie, lezers, uitgebreid bedanken voor het lezen van Gouden Momenten! Zonder jullie had ik dit uiteraard niet volgehouden en was Gouden Momenten gewoon een mini-plaatsje op het internet. Jullie geven mij uiteraard ook die extra boost om verder te doen met wat ik graag doe. Laat ons samen verder bouwen aan die toekomst van Gouden Momenten, met heel veel enthousiasme en positiviteit en vooral heel veel geluk in het leven.

Volg je Gouden Momenten al op:

Facebook

Instagram

Twitter

Bloglovin’

Delen:

4 Reacties

 1. 4 maart 2021 / 10:31

  Hoera! Gefeliciteerd met deze eerste verjaardag. Toch een beetje een bijzonder moment hè, als je blogkindje jarig is;).

  • Evelyne
   Auteur
   4 maart 2021 / 14:48

   Ja, inderdaad. Ik heb hier toch een klein feestje gevierd met mezelf aan de keukentafel en een lekkere Boules de Berlin, hihi.

 2. 4 maart 2021 / 20:46

  Zo grappig! Het was gisteren ook mijn blogverjaardag! 🙂 Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.