Over Evelyne

Deze blog werd opgericht als een eerbetoon aan mijn lieftallige oma

Zij was mijn positieve kijk op het leven, van haar heb ik geleerd hoe we iets negatief moeten ombuigen naar iets positief. Hoe we elke dag vreugde moeten hebben ondanks het slecht dat op je pad komt.

Fotografie

Naast ‘schrijfster’ ben ik gepassioneerd door fotografie. Over de technische kant leer ik nog elke dag bij, maar de foto’s nemen en achteraf bewerken tot een plaatje is voor mij het grootste feestje.

Leuke feitjes over mij

Bloemen

Net als mijn oma hou ik van bloemen, maar ik smelt nog het meest bij rozen. Ik woon dan niet in een huis dat tussen rozen staat, in de tuin kun je toch heel wat soorten vinden 😉

IJs

Ik lik ijsjes het hele jaar door, maar vind slagroom dan weer niet lekker. Extra chocoladesaus is dan wel weer een must.

Levensgenieter

Ik drink graag een wijntje in het weekend. Daarbij een snelle hap of een uitgebreid diner in goed gezelschap is een fijne ontspanning.

Blog Roll

Dit is een plekje waar je terecht kunt voor allerhande blogs. Bloggers die al iets hebben betekent voor Gouden Momenten en die deze blog hebben helpen bouwen tot die nu is. Een dikke dank u wel hiervoor!!! Deze lijst word regelmatig van een update voorzien.

Tussen mars en jupiter

https://tussenmarsenjupiter.be 

Vaker Vrolijk

https://vakervrolijk.nl 

Recente blogs

Zomer-10 plaatsen om te zien: Limburg

Zomer-10 plaatsen om te zien: Limburg

Limburg, een provincie in het oosten van België, staat bekend om zijn prachtige natuur, historische steden en culturele bezienswaardigheden. Hier zijn enkele van de belangrijkste toeristische attracties in Limburg: Hasselt: Japanse Tuin: De grootste Japanse tuin in...

Lees meer