Wat post je op Social Media?

8 mei 2020 | Lifestyle | 2 reacties

Als blogger, maar ook als influencer of eender wie, is het belangrijk om gebruik te maken van Social Media. Het is niet meer uit ons leven weg te denken dat we nooit nog eens kunnen posten of nooit nog eens door zoveel content kunnen scrollen. Maar, wat post je nu op Social Media?

Het gewone dagelijkse leven

Wie geen bedoelingen heeft om dagelijks en doelgericht te posten zal eerder foto’s posten vanuit het dagelijkse leven, zoals bijvoorbeeld hun bord met een heerlijk biefstuk friet. Of over wat men die dag zal doen of gedaan heeft zoals een dagje shoppen of een wandeling in het bos. Er word dus heel onregelmatig gepost en ook likes spelen hier geen rol.

Producten aanbevelen

Bedrijven schakelen meestal influencers in om hun producten online te promoten en zo krijgen die extra aandacht. Hiervoor heb je een groot netwerk nodig en bereiken ze in no-time een hele reeks likes.

Bloggen

Ook bij bloggen is het niet meer weg te denken dat je geen social media-kanalen hebt. Je wil immers dat je artikels gelezen worden en dat ga je dan op jouw beurt promoten op Social Media. Ook is het hier weer zo, hoe groter je netwerk, hoe meer volk je over de ‘blogvloer’ krijgt. Het gebruik van hashtags is hier een must om een groter publiek te bereiken.

Hoe gebruik jij Social Media?

over Evelyne

Ik schrijf voor wie nood heeft aan positiviteit in het leven of gewoon even lekker wat fijne feel good wil opsnuiven.

Wat vind jij?

2 Reacties
  1. Giovanna Jansen

    Leuk! Ik gebruik social media voor mijn blogs en mijn onderneming en uiteraard post ik ook wel eens persoonlijke dingen.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer leuks

Recente blogs