Stap je weekend positief in – 4x hoe je dat doet

Het weekend staat weer voor de deur. Na een drukke werkweek heb je twee dagen werkloos wel verdient. Iedereen viert dit op een andere manier. De één gaat een goed glas drinken, de ander slaat aan het poetsen van het huis. Hoe ga jij het weekend positief in?

1.Ruim alles op!

De keukenkasten, berging, garage,.. hebben een opruimbeurt nodig. Maar ook je mailbox, stapel post op je bureau, .. zijn aan een beurt toe. Plan dit zorgvuldig in en neem eveneens je tijd om dit te doen. Opgeruimd staat netjes heeft een opgeruimd en net gevoel. Hierna kun je des te meer genieten van het weekend.

2.Werk uitgestelde klusjes weg

Het onkruid in de tuin blijft maar groeien en die fietsband moet dringend opgepompt worden. Stel het niet langer uit en doe vervelende klusjes op een vrij moment in het weekend. Voelt des te meer ontspannend wanneer de klus is geklaard.

3.Ontspan op tijd

Je kan dan heel wat klusjes wegwerken tijdens je weekend, zorg ook voor ontspanning op tijd. Lees een boek of ga even een koffie in de dichtsbijzijnde koffiebar drinken. Even gezellig qualitytime alleen of met vriend/in. Of plan een

4.Maak van elk moment een feestje

Een glaasje cava of een cocktail na een productieve opruimdag mag altijd. Met vrienden en/of familie er bij is nog leuker soms. Doe wat je graag wil doen en ontspan. Maak een feestje van elk moment.

Hoe zet jij het weekend positief in?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.