Roep ook eens Fuck It! – 3x waarom dat wel mag

18 december 2020 | Zelfliefde | 1 reactie

Het is niet allemaal rozengeur en maneschijn en niet elke ochtendstond heeft goud in de mond. Het gevoel dat het nooit meer goed komt of dat we een rotdag tegemoet gaan maar niet mogen vloeken of klagen want een ander heeft het slechter. Ja, jij mag ook eens ‘Fuck It!’ roepen!

1.Het lukt me niet!

Velen onder ons zullen dit wellicht herkennen. De negatieve kracht die je krijgt na een ‘mislukt’ project of een mindere dag waar niets lijkt te lukken. Dan willen we wel eens vloeken of dingen op de grond gooien. Wel, doe dit maar als het oplucht!

2.Niets lijkt vanzelfsprekend

Soms lijken dingen vanzelfsprekend te gaan, maar niets is minder waar. Ieder van ons werkt keihard aan zijn of haar eigen toekomst. En dat kan er soms voor zorgen dat de beren op de weg niet meteen opgeruimd raken. Dat zorgt dan weer voor frustraties en wil je wel eens roepen. Jawel, laat je maar gaan!

3.Drama, drama en nog eens drama

Je lijkt er een drama van te maken, maar de buitenwereld begrijpt niet waarom dit nu zo’n ding is. Op dat moment zie jij alleen de problemen die er al dan niet zijn en wil je heel graag ‘Fuck you’ roepen. En dat mag. Doe het gewoon als het oplucht en je hiermee het drama-spektakel een ander inzicht kan geven.

Roep jij wel eens Fuck You?

over Evelyne

Ik schrijf voor wie nood heeft aan positiviteit in het leven of gewoon even lekker wat fijne feel good wil opsnuiven.

Wat vind jij?

1 Reactie
  1. Naomi

    Het is niet mijn taalgebruik, maar zeker weten slaak ik af en toe een gefrustreerde kreet en volgens mij is dat prima, zoals jij ook schrijft.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer leuks

Overtuig jezelf – 5x hoe je dat doet

Overtuig jezelf – 5x hoe je dat doet

Jezelf overtuigen om een nieuw avontuur aan te gaan of iets te doen die volledig buiten je comfortzone ligt. Ga jij er voor achteruit en blijf je in je coconnetje? Of kan jij jezelf overtuigen om toch voor het onbekende te gaan en je gewoontes even achter je te laten?...

Lees meer

Denk jij voor jezelf of voor anderen?

Als het eens in je hoofd schiet dat wanneer er volk op de stoep staat en je huis helemaal overhoop ligt dat je overkomt als een rommelige persoon terwijl je anders altijd alles opgeruimd hebt. 'Oh nee, wat gaan ze nu van mij denken?' zou je wel eens durven denken....

Lees meer

Recente blogs