Maak van elke dag een feestje!

20 mei 2020 | Feel Good, Positiviteit | 6 reacties

Het klinkt als een cliché. Elke dag blij door het leven, met een roze bril en een hele brede glimlach. En toch is dat niet zo. Niemand kan elke dag op die manier door het leven gaan toch?

We moeten het leren

Op ieders pad komt er ooit iets waardoor we verdrietig, boos of teleurgesteld in zijn. Daar kunnen we blijven over tobben, maar het is een kunst om dan van elke dag terug een feestje te kunnen maken. Maar, we moeten gewoon leren omgaan met negatieve dingen in ons leven en we moeten opnieuw leren genieten van het leven.

Met vallen en opstaan

Leren genieten van het leven gaat met vallen en opstaan. Voor de ene persoon is dat ook al makkelijker dan de ander. De één durft zich ook al meer te geven dan de ander. En toch is het belangrijk om te genieten van elke dag, al is het maar een klein beetje.

Geniet alvorens het te laat is

Vandaag is morgen niet en morgen komt misschien niet. Daarom is het net belangrijk dat je leert te genieten van kleine dingen in het leven en wel nu. Want wie weet nu wat morgen brengt? Een mooie dag of .. Laat er ons vooral niet aan denken en gewoon genieten..

Geniet jij genoeg?

over Evelyne

Ik schrijf voor wie nood heeft aan positiviteit in het leven of gewoon even lekker wat fijne feel good wil opsnuiven.

Wat vind jij?

6 Reacties
 1. Ilona Wielinga

  Mooi artikel. Maar soms is volgens mij voldoende om gewoon de dag door te zijn gekomen.

  Antwoord
 2. Tamara

  Fijn omschreven! Ik geniet elke dag wel een klein beetje, maar soms voel ik me ook wel opgeleefd na een dag. En dat is eigenlijk ook oké, als alle dagen hetzelfde zijn, zouden we de goede dagen niet zo appreciëren.

  Antwoord
  • Evelyne

   Dank je! Inderdaad, was elke dag hetzelfde zouden we de kleine dingen minder hard appreciëren en dat is net het belangrijkste.

   Antwoord
 3. Sarah

  Morgen is niet gegarandeerd en dat besef ik maar al te goed. Ik probeer dus van elke dag te genieten. En als het wat minder gaat dan doe ik mijn best om mij op te trekken aan de kleine dingen. Dat heb ik gelukkig al wel geleerd 🙂

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer leuks

Inspiratieloos? Zo krijg je het terug

Inspiratieloos? Zo krijg je het terug

Weet je even niet meer waar je nu weer over moet schrijven op je website/blog? Niet getreurd, je bent vast niet de enige die de inspiratie even kwijt is. (Jawel, ook ik voel mij al eens inspiratieloos 😉 en kwam hierdoor op het idee voor dit artikel 😉 ) Volg even mee...

Lees meer
28 cadeautips voor de komende feestdagen

28 cadeautips voor de komende feestdagen

De feestdagen komen er aan. Wellicht is iedereen nu op zoek naar een cadeau voor een familielid, beste vriendin of de buren waar ze Kerst en/of Nieuw gaan vieren. Niet iedereen heeft het makkelijk met een gepast cadeau te vinden en rent de ene na de andere winkel uit...

Lees meer

Recente blogs