Maak van elke dag een feestje!

Het klinkt als een cliché. Elke dag blij door het leven, met een roze bril en een hele brede glimlach. En toch is dat niet zo. Niemand kan elke dag op die manier door het leven gaan toch?

We moeten het leren

Op ieders pad komt er ooit iets waardoor we verdrietig, boos of teleurgesteld in zijn. Daar kunnen we blijven over tobben, maar het is een kunst om dan van elke dag terug een feestje te kunnen maken. Maar, we moeten gewoon leren omgaan met negatieve dingen in ons leven en we moeten opnieuw leren genieten van het leven.

Met vallen en opstaan

Leren genieten van het leven gaat met vallen en opstaan. Voor de ene persoon is dat ook al makkelijker dan de ander. De één durft zich ook al meer te geven dan de ander. En toch is het belangrijk om te genieten van elke dag, al is het maar een klein beetje.

Geniet alvorens het te laat is

Vandaag is morgen niet en morgen komt misschien niet. Daarom is het net belangrijk dat je leert te genieten van kleine dingen in het leven en wel nu. Want wie weet nu wat morgen brengt? Een mooie dag of .. Laat er ons vooral niet aan denken en gewoon genieten..

Geniet jij genoeg?

Delen:

6 Reacties

 1. 20 mei 2020 / 09:53

  Mooi artikel. Maar soms is volgens mij voldoende om gewoon de dag door te zijn gekomen.

 2. 20 mei 2020 / 20:48

  Fijn omschreven! Ik geniet elke dag wel een klein beetje, maar soms voel ik me ook wel opgeleefd na een dag. En dat is eigenlijk ook oké, als alle dagen hetzelfde zijn, zouden we de goede dagen niet zo appreciëren.

  • Evelyne
   Auteur
   20 mei 2020 / 21:21

   Dank je! Inderdaad, was elke dag hetzelfde zouden we de kleine dingen minder hard appreciëren en dat is net het belangrijkste.

 3. 22 mei 2020 / 10:50

  Morgen is niet gegarandeerd en dat besef ik maar al te goed. Ik probeer dus van elke dag te genieten. En als het wat minder gaat dan doe ik mijn best om mij op te trekken aan de kleine dingen. Dat heb ik gelukkig al wel geleerd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.