Wat kan jij anders doen? – 3x hoe je dit kan aanpakken

30 september 2020 | Geest & Gezondheid | 1 reactie

Vaak zijn we zo hard bezig met ons leven te leven en beseffen we niet eens dat we het onszelf ook makkelijker kunnen maken. Hoe kunnen we het dan anders doen? Hier zijn 3 tips om het anders doen aan te pakken.

1.Maak lijstjes om zo meer gedaan te krijgen

Een dag telt 24u, maar soms zou je gaan wensen dat die nog meer uren telde. Om te vermijden dat je ofwel jezelf voorbij loopt ofwel niet meer weet waar je hoofd staat. Een lijstje kan hiervoor makkelijker werken. Zo kan je een journal aanmaken met verschillende lijstjes die je kan afvinken.

2.Maak herinneringen met familie/vrienden

Geen tijd om af te spreken? Toch wel. Leg dat ene boek eens voor een avondje aan de kant en geniet van quality-time met vrienden of familie. Het kan net zo goed een one-to-one uitstapje worden, maar even leuk toch?

3.Nagenieten van mooie momenten

Maak een fotoalbum van belangrijke en leuke gebeurtenissen, waarop je zo kan terugblikken met vrienden en familie. ‘Weet je nog?’ is maar een fijne herinnering die je kan delen.

Wat zou jij anders gaan doen?

over Evelyne

Ik schrijf voor wie nood heeft aan positiviteit in het leven of gewoon even lekker wat fijne feel good wil opsnuiven.

Wat vind jij?

1 Reactie
  1. Tamara

    Oh, ja ik gebruik nu een tijdje Monday waar je echt overzichtelijk lijstjes kan maken en dat doet echt wonderen voor de structuur en om gewoon gefocused te blijven!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer leuks

Recente blogs

20 dingen om te doen wanneer het regent

20 dingen om te doen wanneer het regent

Terwijl dit geschreven word regent het buiten pijpenstelen en waaien de bladeren als een storm over het terras. De regen klettert tegen de ramen en van opklaring is absoluut geen sprake. Tjah.. wat doe je dan bij zo'n weer, wanneer je niet buiten kan om een gezellig...

Lees meer