Uitstel is geen afstel

22 april 2020 | Geest & Gezondheid | 0 Reacties

De release van Gouden Momenten had eigenlijk al vroeger moeten plaatsvinden, maar enkele onvoorziene omstandigheden staken daar een stokje voor. Niet getreurd, uitstel is geen afstel.

Uitstel = opgeven

Voor velen betekent uitstel tevergeefs opgeven, maar dat is het helemaal niet. Het is inderdaad frustrerend om te zien hoe je een deadline stelt en die dan toch niet kunt halen omdat er heel wat dingen nog onvolledig zijn. En net daarom is het belangrijk dat je het hoofd koel houd.

Zucht even en ga iets anders doen

Een tip misschien is om je idee of doel even te laten rusten. Je bepaalt zelf hoe lang je het wil laten rusten en je zal zien, wanneer je terug goeie moed vind je er veel sneller doorheen zal gaan.

Durf te vragen

Op internet vind je ontelbaar veel informatie over alles. Tik het in de Google-zoekmachine en je krijgt een gigantische lijst. Ook hier weet niet iedereen raad mee of is die specifieke vraag niet te vinden. Wat doe je dan? Alvast niet opgeven! Durf gewoon te vragen. Zoek een groep waar je je vraag in kwijt kan, vraag een vriend om hulp, .. Met twee of meer vind je sneller een oplossing voor je probleem.

Hoe ga jij om met deadlines stellen?

over Evelyne

Ik schrijf voor wie nood heeft aan positiviteit in het leven of gewoon even lekker wat fijne feel good wil opsnuiven.

Wat vind jij?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer leuks

Recente blogs