Een tijdelijke periode van onderbreking, moet kunnen

2 mei 2024 | Persoonlijk, Uitgelicht | 2 reacties

Het is hier een tijdje stil geweest op Gouden Momenten. Dit had verschillende persoonlijke en andere redenen. Er was ruimte nodig om alles een plaatsje te geven en nu lijkt deze ruimte terug plaats te maken om te schrijven en andere leuke dingen terug op te nemen. Ik vertel je graag wat meer.

Je blik op de wereld hangt af van wat je meedraagt in j hart

By Johann Wolfgang von Goethe

Slecht in mijn vel

Begin dit jaar voelde ik mij heel slecht in mijn vel om verschillende redenen. Het schrijven lukte amper door de vele negativiteit die er op dat moment speelde. Ik wilde wel heel graag schrijven, maar ik kreeg amper een positief woord uit mijn vingers getikt. Dan maar beter niet schrijven, dacht ik. Die periode duurde langer dan ik zelf verwachtte, maar ik voelde dat ik aan mezelf moest denken en het schrijven even op pauze moest gaan zetten.

Het leven kan ook mooi zijn

Gelukkig gaat het sinds een paar weken al terug veel beter met mijn gemoed. Het leven nam plots een nieuwe positieve wending en dat merk ik aan mezelf. Ik maak blije sprongetjes in het rond, lach bijna de hele dag door en voel me beter dan ooit in mijn vel. Stilletjes aan ben ik achter de schermen terug aan het schrijven, maar zijn het momenteel nog onafgewerkte teksten.

Nieuwe zin om te schrijven

Waar ik enkele weken terug mijn positieve woorden moest gaan zoeken, zoek ik nu naar mijn schrijftijd door mijn volle, maar fijne agenda. Hierdoor moet ik eens grondig werk maken van een deftige planning waarbij ik schrijftijd kan inplannen en eens heel goed moet nadenken over wat ik met deze blog nog wil bereiken. Ik heb deze blog destijds opgericht als ode aan mijn overleden oma, die altijd positief in het leven stond ondanks alle kommer en kwel die op het levenspad kwam. En die wil ik natuurlijk verder verspreidden over het ganse wereldwijde web. Dit wil en kan ik niet laten kapot gaan en ik wil er voor vechten om terug die positieve vibe te krijgen, hier en in het leven.

over Evelyne

Ik schrijf voor wie nood heeft aan positiviteit in het leven of gewoon even lekker wat fijne feel good wil opsnuiven.

Wat vind jij?

2 Reacties
  1. Naomi

    Dat klinkt als een heftige tijd. Gelukkig zit je nu weer wat beter in je vel. Pas goed op jezelf!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer leuks

Recente blogs