Doe wat je blij maakt en je wereld word een stuk mooier

18 november 2020 | Positiviteit, Zelfliefde | 0 Reacties

Het leven is tegenwoordig niet positief te noemen. Toch kan je op enkele heel simpele manieren een blij en gelukkig leven leiden in deze barre tijden. Maak je wereld een stuk mooier door gewoon te doen waar je blij van word! Lekker easy peasy? Ja, eigenlijk wel.

Focus op wat goed gaat

Ga eens na waar jij je goed bij voelt. Leg de focus op dat geen je blij van word en zorg voor je eigen geluk. Klinkt heel simpel, maar dat is het niet altijd. Toch kan het zo makkelijk gaan, wanneer je dat zelf wil.

Geniet van kleine dingen

Genieten staat steeds voorop. Men moet meer gaan genieten van kleine dingen en beseffen dat dit ook geluk is. We doen het met z’n allen veel te weinig, maar toch is het nodig. Lees hier 20 manieren om te genieten van kleine dingen.

Lachen is gezond!

Het is wetenschappelijk bewezen dat lachen gezond is. Lachen helpt de stress verminderen en lachen steekt ook anderen aan. Samen lachen is dus nog beter dan alleen. Ga ook steeds met een glimlach door het leven, zo ziet je wereld er ook leuker uit.

Doe jij altijd wat je blij maakt?

over Evelyne

Ik schrijf voor wie nood heeft aan positiviteit in het leven of gewoon even lekker wat fijne feel good wil opsnuiven.

Wat vind jij?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer leuks

Zin in de zomer – Ook thuis is dit plezant

Zin in de zomer – Ook thuis is dit plezant

We zijn al halfweg de zomer. Voor de één zit de reis naar het zonnige zuiden of tropische eilanden er al op, voor de ander moet die nog beginnen. Toch zijn er ook mensen die liever de zomer thuis in eigen tuin of een zomerse bar aan de kust beleven. Niets mis mee...

Lees meer
Geef negativiteit geen schijn van kans

Geef negativiteit geen schijn van kans

'We moeten er het beste van maken', 'We gaan er samen voor', 'Het zal je lukken' zijn maar enkele woorden die we elkaar toewensen eens één van de twee twijfelt over een belangrijke stap die we nemen. Daarom is het ook belangrijk om elke dag opnieuw aan een positieve...

Lees meer

Recente blogs