Blijf in jezelf geloven

27 mei 2020 | Feel Good, Zelfliefde | 2 reacties

Ben jij iemand die in jezelf gelooft? Of heb je een duwtje in de rug nodig om toch te doen wat je wil doen? Lees even mee hoe je dit best kunt doen.

Het slaat al eens tegen

We hebben allemaal wel eens een slechte dag of zelfs een moeilijke periode waar we tegen aan vechten. Alsof je steeds op een muur botst en er geen steen uitvalt die je verder leidt.

Schrap opgeven uit je lijstje

Een zucht of vloek is nooit ver weg en opgeven staat dan zeker bovenaan het lijstje. Maar net dat mag niet gebeuren. We moeten ondanks alles blijven geloven dat het lukt.

Geloven in jezelf

Geloven in iemand anders is gemakkelijk. Je weet gewoon dat die het kan. Geloven in jezelf is echter andere koek. Jezelf moed inspreken is een grote stap, geloven dat je het kan is een nog grotere stap. En toch helpt jezelf moed inspreken om te kunnen geloven in jezelf.

Geloof jij voldoende in jezelf?

over Evelyne

Ik schrijf voor wie nood heeft aan positiviteit in het leven of gewoon even lekker wat fijne feel good wil opsnuiven.

Wat vind jij?

2 Reacties
  1. Ilona Wielinga

    Ik leer steeds meer in mezelf te geloven. Ik heb mezelf in ieder geval wel bewezen dat ik sterk ben en meer aankan dan ik dacht, dat is al heel wat.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer leuks

Inspiratieloos? Zo krijg je het terug

Inspiratieloos? Zo krijg je het terug

Weet je even niet meer waar je nu weer over moet schrijven op je website/blog? Niet getreurd, je bent vast niet de enige die de inspiratie even kwijt is. (Jawel, ook ik voel mij al eens inspiratieloos ­čśë en kwam hierdoor op het idee voor dit artikel ­čśë ) Volg even mee...

Lees meer
28 cadeautips voor de komende feestdagen

28 cadeautips voor de komende feestdagen

De feestdagen komen er aan. Wellicht is iedereen nu op zoek naar een cadeau voor een familielid, beste vriendin of de buren waar ze Kerst en/of Nieuw gaan vieren. Niet iedereen heeft het makkelijk met een gepast cadeau te vinden en rent de ene na de andere winkel uit...

Lees meer
20 dingen om te doen wanneer het regent

20 dingen om te doen wanneer het regent

Terwijl dit geschreven word regent het buiten pijpenstelen en waaien de bladeren als een storm over het terras. De regen klettert tegen de ramen en van opklaring is absoluut geen sprake. Tjah.. wat doe je dan bij zo'n weer, wanneer je niet buiten kan om een gezellig...

Lees meer

Recente blogs