Bloggen #12 – Hoe vaak bloggen?

Onder de rubriek Bloggen word geschreven over, jawel, Bloggen en alles wat er mee te maken heeft. Naast het schrijven over hoe je inspiratie vind en hoe je een artikel schrijft gaat het vandaag over hoe vaak je eigenlijk mag bloggen.

Je blog succesvol maken

Er bestaan wellicht duizenden artikels op het internet over hoe vaak je moet bloggen om je blog succesvol te maken. Maar is dit wel zo? Word je echt succesvoller als je dagelijks blogt dan als je wekelijks 1 à 2 artikels schrijft? Mijn persoonlijke mening zegt dat dit niet zo is.

Lang of kort?

Je kan artikels schrijven met heel veel woorden, maar geen inhoud of je kan net kort en krachtige artikels schrijven met heel veel informatie en stof. Ook foto’s verlengen je artikel, maar maken het ook meer leesbaar. Soms is het ook gewoon handig om een kort en artikel te schrijven omdat je ook een soort van vervolg op dat artikel kan schrijven (gewoon handig, toch?)

Je moet niets

Zo simpel is het! Niets moet, alles mag. Niemand gaat je vertellen hoe vaak je moet bloggen, alleen jij weet hoe vaak je wil en kan bloggen. Veel hangt ook af van hoe je kan inplannen. Neem je een dagje vrij om alleen maar artikelen te schrijven en in te plannen of plof je liever ongedwongen in de zetel om iets te schrijven wanneer je zin hebt. Niemand zegt je hoe vaak je móet bloggen. Doe gewoon je zin!

Hoe vaak word hier geblogd? Lees dit hier 😉

Hoe vaak schrijf jij artikels?

Delen:

1 Reactie

  1. 26 november 2020 / 11:17

    Volgens mij is regelmaat belangrijker dan vaak bloggen. Dus één keer per week op een vaste dag is volgens mij net zo effectief als dagelijks bloggen. Ik heb er geen verstand van, maar dat is wel het idee dat ik altijd heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.