Bloggen#15 – Inspiratie 2.0

Onder de rubriek Bloggen word geschreven over, jawel, bloggen en alles wat met bloggen te maken heeft. Van het opstarten tot schrijven van een artikel en nog zoveel meer. Ook inspiratie is belangrijk om je blog in leven te houden. Daarom hier enkele tips om je inspiratie terug aan te wakkeren.

Het dagelijks leven

Naargelang welke doelgroep je blog heeft kan je inspiratie halen uit het dagelijks leven. Zoals bv een onderwerp in het nieuws of een gesprek die je voerde met de dame in de supermarkt. Let hier wel in op. Je mag je mening uiten, maar hou het dicht bij je jezelf en beleefd.

Hobby’s en passies

Heb je een bepaalde hobby of passie waar je vol enthousiasme over kan vertellen? Dan heb je wellicht ook plaats op je blog om verschillende leuke artikelen er over te schrijven. Denk niet dat niemand zal geïnteresseerd zijn om het te lezen, zolang je gepassioneerd schrijft zal het zeker geapprecieerd worden door de lezer.

Out of the box

Ook al heb je een bepaalde niche waar je mee schrijft, soms is het echt eens leuk om iets totaal anders te schrijven. Ik schrijf hier bijvoorbeeld veel over positief zijn, maar de zin om een lijstje of een artikel als deze hier online te gooien is er gelukkig ook nog. Je hoeft niet altijd op dezelfde lijn te lopen, je mag gerust eens volledig afwijken. Het leuke aan een blog is dat je hier in afwisselt.

Waar haal jij zoal inspiratie?

Delen:

2 Reacties

 1. 17 februari 2021 / 20:53

  Het lijkt wel dat ik steeds meer inspiratie krijg, naarmate ik langer blog. De inspiratie ligt letterlijk op straat. Ik kan overal wel een blogje in zien;).

  • Evelyne
   Auteur
   18 februari 2021 / 12:46

   Fijn dat je op deze manier inspiratie vind

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.