Tips en tricks over het bloggen

In deze rubriek zou ik graag mijn tips over het bloggen met jullie willen delen. Ook hoe ik zelf in het blogleven sta en mijn struggles met het bloggen blootgeef. En geloof me, dat zijn er wat! Wil je hierover meer weten? Ik zet even op een rijtje wat hier aan bod kan komen.

Van concepten tot artikels

Ik kan je al verklappen dat een artikel over hoe hier een artikel tot stand komt in de concepten staat te wachten om uitgeschreven en gepubliceerd te worden. Eveneens staat er eentje klaar met welke plug-ins ik gebruik en deel ik tips (die ik soms zelf kreeg) over welke dat je echt nodig hebt om je blog groot te maken.

Van lezen op het internet tot het uitvoeren

Ik moet eerlijk bekennen, ik ben geen kei wat codes en vreemde tekens betreft. Er was een tijd dat ik er mee speelde, maar hedendaags is het moeilijker om die te begrijpen (althans voor mij). Gelukkig ontmoette ik Mister Google die mij doorheen het moeilijke proces heen leid, met soms wel een beetje stress er bij.

Over alles wat met bloggen te maken heeft

Het is een concept die zich alleen nog in mijn hoofd bevind, maar die ik heel graag op het digitale netwerk zou willen uitwerken. En naast wat ik hier al geschreven heb komt er steeds nieuwe inspiratie bij die ik wil uitwerken. Dus blijf Gouden Momenten zeker volgen op Social Media en blijf op de hoogte van wat hier gebeurt.

Leer jij veel bij van het bloggen?

Delen:

8 Reacties

 1. 12 juni 2020 / 11:08

  De afgelopen 6 jaar heb ik verscheidene blogs gehad, allemaal zelf opgezet en onderhouden. En daarin heb ik een hoop geleerd. Niet alleen over het schrijven, maar de kwaliteit van mijn foto’s is door de jaren heen ook gigantisch vooruit gegaan, leuk om terug te zien. En ik heb regelmatig door een foutje mijn hele website offline gekregen, recentelijk nog, leer er elke keer wel weer wat van. Alleen het uit handen geven is me nog een stap te ver, ik wil het altijd eerst zelf proberen voor ik contact op neem met mijn hosting. Beetje eigenwijs ben ik wel.

  • Evelyne
   Auteur
   12 juni 2020 / 18:03

   Fijn te lezen dat je jezelf goed weet te redden met jouw kennis. Ik leer ook nog elke dag bij en vond het wel leuk om bepaalde ervaringen en tips te delen. Samen kunnen we met zijn allen heel wat van elkaar leren.

 2. 13 juni 2020 / 15:24

  Ik heb al heel veel bijgeleerd van het bloggen. En dat vind ik best wel interessant. Ik kijk dus zeker uit naar al de artikel die je nog gaat schrijven over dit onderwerp. Laat maar komen πŸ˜‰

  • Evelyne
   Auteur
   15 juni 2020 / 20:41

   Hier ook en daarom wou ik mijn kennis ook hier delen πŸ™‚

 3. 13 juni 2020 / 16:55

  Ik ben benieuwd naar je artikelen over bloggen! Ik blog al zeven jaar en in die tijd heb ik ontzettend veel geleerd. In april heb ik van bloggen mijn beroep gemaakt en dat had ik zeven jaar geleden nooit verwacht. Ik ben trouwens ook geen kei in codes en dergelijke. Mijn vriend is IT’er en dat komt wel goed uit!

  • Evelyne
   Auteur
   15 juni 2020 / 20:42

   Waauw, hoe leuk dat je van bloggen je beroep hebt gemaakt! Heel veel succes er nog in!

 4. 15 juni 2020 / 08:33

  Ik ben benieuwd waar je allemaal over gaat schrijven, zelf blog ik al ruim 8 jaar en ik heb er enorm veel van geleerd. De meeste dingen heb ik mezelf aangeleerd en ik heb ook veel geleerd van andere bloggers (+ social media boeken)

  • Evelyne
   Auteur
   15 juni 2020 / 20:53

   Ik heb ook al heel veel geleerd en die kennis wil ik graag delen hier πŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.