Persoonlijk

Tips en reacties zijn er om er iets mee te doen

Toen ik deze blog opstartte had ik een duidelijk beeld van hoe ik deze blog zou vullen. Sinds enkele weken heb ik nog meer zin gekregen om hiermee door te gaan. Lees over het hoe wat en waarom.

Persoonlijk of niet?

Naar aanleiding van de reacties op het al dan niet persoonlijk schrijven ben ik beginnen nadenken over de schrijfstijl én de onderwerpen waarover ik nu schrijf. Een persoonlijke blog zal dit nooit worden, maar ik ben bereid om een lossere schrijfstijl te creeëren in de toekomst.

Hoe persoonlijk wil ik gaan?

Een lossere schrijfstijl zou al voldoende moeten zijn om deze blog iets fijner leesbaar te maken. Pas nadat ik dit onder de knie ga hebben kan ik overgaan tot het maken van keuzes in mijn onderwerpen. En daar ben ik achter de schermen eigenlijk stiekem al mee bezig 😉 Maar verwacht niet dat dit een volledig persoonlijke blog zal worden. Ik probeer een soort van combinatie te vinden.

Tips

Uit de reacties kreeg ik enorm veel tips ookal waren het geen uitgesproken tips. Bedankt voor jullie massale reacties! Ik doe er zeker iets mee! Blijf deze blog gewoon volgen 😉

8 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!