Tips en reacties zijn er om er iets mee te doen

Toen ik deze blog opstartte had ik een duidelijk beeld van hoe ik deze blog zou vullen. Sinds enkele weken heb ik nog meer zin gekregen om hiermee door te gaan. Lees over het hoe wat en waarom.

Persoonlijk of niet?

Naar aanleiding van de reacties op het al dan niet persoonlijk schrijven ben ik beginnen nadenken over de schrijfstijl Γ©n de onderwerpen waarover ik nu schrijf. Een persoonlijke blog zal dit nooit worden, maar ik ben bereid om een lossere schrijfstijl te creeΓ«ren in de toekomst.

Hoe persoonlijk wil ik gaan?

Een lossere schrijfstijl zou al voldoende moeten zijn om deze blog iets fijner leesbaar te maken. Pas nadat ik dit onder de knie ga hebben kan ik overgaan tot het maken van keuzes in mijn onderwerpen. En daar ben ik achter de schermen eigenlijk stiekem al mee bezig πŸ˜‰ Maar verwacht niet dat dit een volledig persoonlijke blog zal worden. Ik probeer een soort van combinatie te vinden.

Tips

Uit de reacties kreeg ik enorm veel tips ookal waren het geen uitgesproken tips. Bedankt voor jullie massale reacties! Ik doe er zeker iets mee! Blijf deze blog gewoon volgen πŸ˜‰

Delen:

8 Reacties

 1. 5 juni 2020 / 22:54

  Zolang je zelf maar tevreden bent en plezier beleeft aan het schrijven. Dat is, vind ik, het allerbelangrijkste. De rest volgt dan vanzelf wel πŸ™‚ Succes!

  • Evelyne
   Auteur
   8 juni 2020 / 19:27

   Ja, zo is dat πŸ™‚ Maar verbetering kan altijd πŸ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.