Teveel prikkels en een grote lap tekst

Op het moment van schrijven had ik iets te veel prikkels om een deftig artikel te schrijven. En dat was meteen dé inspiratie om dit artikel te schrijven. Ik had eigenlijk ook eens zin om gewoon te schrijven zonder na te denken. En ook om eens een grote lap tekst te schrijven in plaats van mijn gewoonlijke korte stukjes. Iets wat de lezer van Gouden Momenten helemaal niet van mij gewend is (bepaalde wel op uitzondering 😉 )

Eigenlijk was mijn laptop bezig met een update tijdens het tikken van dit artikel. Daarbovenop deed WordPress ook even mee met het updaten, waardoor het bijzonder moeilijk was om dit artikel af te krijgen en ik het eigenlijk gewoon over een heel andere boeg gooide. Vandaar dit vreemde stukje tekst tussen alle andere artikels over positivisme en feel good.

Eigenlijk voelde dat wel nog eens goed om zomaar eens te schrijven na die verschrikkelijke updates. Moet ik misschien toch iets meer gaan doen. Niet nadenken en gewoon gaan schrijven op een wit blad. Bevalt me wel eigenlijk. Dus wie weet, komen er ooit meer van dit soort lappen tekst 😉 Wanneer ik weer eens te veel prikkels rond mij heb.

Hebben jullie soms ook zo’n moment?

Delen:

6 Reacties

 1. 13 augustus 2020 / 00:59

  Ik herken het gevoel heel erg. Soms heb ik gewoon zin om te schrijven, zonder er echt over na te denken. Ik doe dan vaak ook mijn koptelefoon op en geniet ik van een lekker muziekje. Dit kan voor mij soms echt een geluksmoment zijn.

  • Evelyne
   Auteur
   15 augustus 2020 / 12:27

   Heerlijk dat je dat kan. Het verruimt de geest eveneens en dat zonder dat je het weet soms 😉

 2. 13 augustus 2020 / 07:13

  Je beschrijft hier eigenlijk hoe ik de meeste van mijn blogpost schrijf 🙂

 3. 13 augustus 2020 / 09:07

  Hahah, als dit al een lap tekst is, schrijf ik hele dekbedovertrekken vol:). Heerlijk toch, af en toe gewoon even digitaal je gedachten ordenen. Ik vind het geen probleem hoor!

  • Evelyne
   Auteur
   15 augustus 2020 / 12:29

   Hihi, ik kon eigenlijk nog wel wat langer doortikken, maar ik dacht.. straks trekt het nergens nog op, haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.