Hoe je creatief kan zijn met bloemen in de herfst

Wie Gouden Momenten al een tijdje volgt weet dat bloemen de rode draad op deze blog zijn. Maar.. ondertussen is de herfst al een tijdje in het land, dus hoe gaan we dat dan oplossen? Wel.. we gaan dat gewoon zeer creatief oplossen.

Snijbloemen in een vaas

Het is altijd fijn om bloemen in huis te hebben. Zowel 1 enkele bloem in een vaas of een ganse ruiker zijn altijd mooi op foto (mits een heuse verhuis van andere overbodige spullen).

Decoratiestuk

Tegenwoordig vind je in elke bloemenwinkel ook mooie decoratiestukken met bloemen in verwerkt. Steek er bij voorkeur een kaars in en je hebt weer een ander soort stuk om op je tafel te plaatsen.

Inspiratie op Pinterest

Op Pinterest vind je heel veel inspiratie over hoe je bloemen schikt of waar je je bloemen in kan zetten. Zoals bijvoorbeeld, kleine flesjes of flesjes in verschillende grootte. Of een theepot of koffiekan met bloemen in zijn hip in de living.

Er is genoeg om tijdens de herfst- en winterperiode een bloem op foto te zetten. Dus mijn inspiratie is bijlange nog niet op 😉

Decoreren jullie vaak met bloemen in huis?

Delen:

1 Reactie

  1. 3 november 2020 / 13:50

    In huis ga ik niet vaak met bloemen aan de slag omdat ik hooikoorts heb en dan geregeld last krijg van het stuifmeel (vooral van lelies!). Wel jammer want ik hou van bloemschikken, heb er ook opleiding voor gevolgd.
    Wel maak ik altijd een kerstkrans om aan onze gevel te hangen. Die blijft dan vaak ook erg lang mooi doordat ie buiten lekker fris hangt.
    En in de tuin is er het hele jaar door wel iets in bloei, dus dat maakt ook erg veel goed.
    Maar ook gemerkt dat mooie plantenfoto’s niet persé bloemen hoeven te omvatten, heb er een blogje over geschreven, als onderdeel van mijn Day Zero Project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.