Hoe je creatief kan zijn met bloemen in de herfst

2 november 2020 | Positiviteit | 1 reactie

Wie Gouden Momenten al een tijdje volgt weet dat bloemen de rode draad op deze blog zijn. Maar.. ondertussen is de herfst al een tijdje in het land, dus hoe gaan we dat dan oplossen? Wel.. we gaan dat gewoon zeer creatief oplossen.

Snijbloemen in een vaas

Het is altijd fijn om bloemen in huis te hebben. Zowel 1 enkele bloem in een vaas of een ganse ruiker zijn altijd mooi op foto (mits een heuse verhuis van andere overbodige spullen).

Decoratiestuk

Tegenwoordig vind je in elke bloemenwinkel ook mooie decoratiestukken met bloemen in verwerkt. Steek er bij voorkeur een kaars in en je hebt weer een ander soort stuk om op je tafel te plaatsen.

Inspiratie op Pinterest

Op Pinterest vind je heel veel inspiratie over hoe je bloemen schikt of waar je je bloemen in kan zetten. Zoals bijvoorbeeld, kleine flesjes of flesjes in verschillende grootte. Of een theepot of koffiekan met bloemen in zijn hip in de living.

Er is genoeg om tijdens de herfst- en winterperiode een bloem op foto te zetten. Dus mijn inspiratie is bijlange nog niet op ūüėČ

Decoreren jullie vaak met bloemen in huis?

over Evelyne

Ik schrijf voor wie nood heeft aan positiviteit in het leven of gewoon even lekker wat fijne feel good wil opsnuiven.

Wat vind jij?

1 Reactie
 1. Geke

  In huis ga ik niet vaak met bloemen aan de slag omdat ik hooikoorts heb en dan geregeld last krijg van het stuifmeel (vooral van lelies!). Wel jammer want ik hou van bloemschikken, heb er ook opleiding voor gevolgd.
  Wel maak ik altijd een kerstkrans om aan onze gevel te hangen. Die blijft dan vaak ook erg lang mooi doordat ie buiten lekker fris hangt.
  En in de tuin is er het hele jaar door wel iets in bloei, dus dat maakt ook erg veel goed.
  Maar ook gemerkt dat mooie plantenfoto’s niet pers√© bloemen hoeven te omvatten, heb er een blogje over geschreven, als onderdeel van mijn Day Zero Project.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer leuks

Zin in de zomer – Ook thuis is dit plezant

Zin in de zomer – Ook thuis is dit plezant

We zijn al halfweg de zomer. Voor de één zit de reis naar het zonnige zuiden of tropische eilanden er al op, voor de ander moet die nog beginnen. Toch zijn er ook mensen die liever de zomer thuis in eigen tuin of een zomerse bar aan de kust beleven. Niets mis mee...

Lees meer
Geef negativiteit geen schijn van kans

Geef negativiteit geen schijn van kans

'We moeten er het beste van maken', 'We gaan er samen voor', 'Het zal je lukken' zijn maar enkele woorden die we elkaar toewensen eens één van de twee twijfelt over een belangrijke stap die we nemen. Daarom is het ook belangrijk om elke dag opnieuw aan een positieve...

Lees meer

Recente blogs