Het idee dat Throwback Thursday heet

Voor eens een minder positief artikel hier. Al is het nu ook niet zo heel negatief. Maak er zelf maar van wat je wil, na het lezen hier. Ik hoor (of liever lees) het wel in de reacties hieronder (die je zeker rijkelijk mag schrijven).

Deze blog en Social Media

Direct bij het opstarten van Gouden Momenten wist ik dat ik meer met Social Media zou bezig zijn. Tot op heden is dit aardig gelukt (al wou ik stiekem dat ik toch nog iets meer er mee deed dan enkel de artikelen promoten). Tot enkele weken geleden..

Weg Facebook

Ik vond dat de info van de facebookpagina wat opfrissingen en nieuwe info kon gebruiken. Door een tikfout en foute scrol, ging de datum helemaal loos. Facebook vond Gouden Momenten niet geschikt en hop, weg was het account. Doch ik nog steeds mails kreeg over updates, kon ik het account niet meer terughalen. En nu?

Dagen heb ik getobt, gezocht, weer getobt en uiteindelijk kwam ik op een idee..

Het idee dat ThrowbackThursday heet

We kennen allemaal het fenomeen dat ThrowbackThursday heet. Ik besloot dus om het facebook-account met een ander mailadres terug op te starten en elke donderdag een artikel van Gouden Momenten ‘in de bloemetjes te zetten’. En dat idee gaat volgende week zijn intrede doen.

Doe jij al mee aan Throwback Thursday?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.