Hallo Tweeduizend-éénentwintig

Met een blij gezicht kijken we uit naar een nieuw jaar vol nieuwe kansen. We klinken op een jaar zonder zorgen, heel veel liefde en een goede gezondheid. Ook hebben we zin in dingen anders te doen en denken we elk jaar opnieuw aan nieuwe uitdagingen die we kunnen doen.

Nieuw jaar, nieuwe start

Voor velen is 1 januari dé dag waar voornemens worden vastgelegd, maar ook nieuwe uitdagingen of projecten worden uitgewerkt. Al kijken we positief naar het afgelopen jaar, toch willen we nog positiever naar het komende jaar kijken. Nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe start van een misschien nieuw project. En eigenlijk moet ik jullie iets bekennen.. Vandaag maak ik zelf ook een nieuwe start.. En ja.. ik wil jullie zeker meenemen in het nieuwe avontuur! Meer kan ik er nog niet over zeggen, maar wie hier vaak komt lezen zal het parcours ongetwijfeld kunnen volgen.

Een hele waslijst aan voornemens

Net zoals een nieuwjaarsbrief voorlezen als kind, zijn nieuwe voornemens een must op de eerste dag van het nieuwe jaar. Zo starten we meestal met een loopje en beseffen we nadien dat het niet haalbaar is. Of verschijnt er steeds weer een nieuw excuus om het niet te doen. Let hier mee op dat je jezelf niet kwelt en stel voornemens op die je zeker wel kan bereiken. Maak daarom eventueel een soort van planning in je nieuwe agenda zodat je het voornemen minder kan omzeilen. Veel meer kans heb je dat je het eveneens volhoud.

Hoe ga jij het nieuwe jaar in?

Delen:

3 Reacties

 1. 1 januari 2021 / 20:27

  Wat een mooie, symbolische foto met de knoppen van de orchidee. Klaar om uit te komen en alle pracht te laten zien.

  Ik wil het oude jaar zo snel mogelijk achter mij laten. Dus kijk wel positief naar 2021. Ik ga in ieder geval proberen om er het beste van te maken voor zover dat in mijn handen ligt.

  • 1 januari 2021 / 20:28

   O ja, ik ben uiteraard benieuwd naar jouw plannen en nieuwe avontuur.

 2. 2 januari 2021 / 15:50

  O, ik ben heel benieuwd naar je nieuwe start en plannen voor het komende jaar. Ik wens je een heel mooi 2021!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.