Gouden Momenten heeft een nieuwe Facebookpagina

Eigenlijk is dit niet meer dan een huishoudelijke mededeling. Maar is het wel belangrijk genoeg om een volledig artikel aan te weiden. Dus zet je schrap om de komende letterzee even door te nemen.

Pagina of niet?

Door een foute ingave liep het plots mis met het Facebook-account van Gouden Momenten. Ik heb er werkelijk alles aan gedaan om het account terug te roepen, maar helaas.. Voor de lezers veranderde er niets, behalve dat er geen nieuws werd gedeeld. Na heel wat overleg met anderen, eigen hersenen samengespannen en wakkere nachten heb ik toch besloten om een nieuwe pagina aan te maken op mijn persoonlijke account.

Wat word het?

Achter de schermen blijf ik nog steeds verder zoeken naar een oplossing (ik ben er rotsvast van overtuigd dat ik ooit door de juiste persoon geholpen zal worden!). Het kan dus zijn, mocht het ooit terug goed komen met dat account ik terug overschakel. Maar ook hier zullen jullie lezers hier amper iets van merken.

Throwback Thursday

Ik zit al een tijdje met dit idee in mijn hoofd en nu word het realiteit. Elke donderdag word een artikel extra in de spotlights gezet op alle Social Media-kanalen. Dus volg Gouden Momenten zeker op Facebook, Instagram en Twitter 😉

Hoe gebruiken jullie de Social Media-kanalen?

Delen:

4 Reacties

 1. 4 september 2020 / 08:58

  Wat een gedoe kan dat dan zijn hè, als dingen niet (meer) werken. Ik volg je op Instagram. Facebook doe ik blogtechnisch niet aan, dus ik had er sowieso al niks van gemerkt dat er iets niet helemaal lekker liep;).

  • Evelyne
   Auteur
   4 september 2020 / 13:41

   Ja, het is inderdaad een gedoe. Je zou voor minder gaan opgeven, maar hé.. we houden er de moed in 😉

 2. 4 september 2020 / 14:09

  Vervelend dat de facebookpagina in de soep gedraaid is. Hopelijk kan je het toch nog een keer fixen.

  Ik doe eigenlijk niets van sociale mediapagina’s voor mijn blogs maar zou wel eens moeten kijken voor Instagram voor mijn tuinblog. Dan kan ik makkelijk eens gewoon een foto delen in plaats van telkens er een blog te moeten voor aanmaken.

  • Evelyne
   Auteur
   5 september 2020 / 09:18

   Ik hoop dat ik het account toch nog kan fixen, maar zoals het er nu naar uit ziet zal het noppes worden.. Hé, en dat Instagram-account voor je tuinblog moet je zeker doen! Je hebt er alvast 1 volger bij 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.