Geachte Mevrouw (of is het Meneer?) Corona

Je bent nu al een tijdje in ons land en bent wellicht nog niet van plan om ons snel te verlaten. Jammer, want je maakt geen vriendjes en we zullen eeuwig vijanden blijven. Je bent dan wel onzichtbaar, je brengt heel wat gevolgen met je mee.

Elk land probeert op zijn manier maatregelen te treffen om jou, niet zo lieve Corona, uit ons leven te bannen. Dat heeft heel wat gevolgen voor de kwetsbaren onder ons, maar ook voor de ondernemers die brood op de plank proberen te brengen. Ook wie elke dag paraat staat om zijn medemens te redden gaat door een vuur en dat soms letterlijk als figuurlijk.

Naast het feit dat we jou uit ons leven willen bannen, willen we zorgen voor elkaar. Doch is dat niet makkelijk als je maar met een zeer beperkt aantal mensen contact mag hebben en niet bij degene mag/kan zijn die je het hardst nodig heeft.

Niemand weet hoe dit gaat eindigen en of we ooit het einde van deze tunnel zullen zien. Alleen jij weet hoe dit gaat eindigen.. En hopelijk gebeurt dit snel, want wij willen ons leven gewoon terug!

Delen:

3 Reacties

  1. 21 oktober 2020 / 09:19

    Ik ben het er helemaal mee eens. Het is opzich tijd dat meneer of mevrouw corona er weer van door gaat, het heeft eigenlijk lang genoeg geduurd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.