Bloggen#14 – Blogdoelen voor Gouden Momenten

Het einde van het jaar is in zicht (of eerder is er bijna) en ik vond het wel eens fijn om terug te blikken op het afgelopen blogjaar (al is het geen volledig jaar 😉 ) en om enkele doelen op een rij te zetten. Neem er net als ik even een kop koffie bij 😉

Foto’s en tekst

Door mijn onzekerheid heb ik het soms lastig om hier te schrijven. Voortdurend stel ik mij de vraag of ik het wel goed doe en of mijn artikels wel geapprecieerd worden. Doch ik besef dat ik voor mezelf moet schrijven (ondanks dit geen persoonlijke blog is) en ik alleen wil dat de lezer mijn artikelen graag leest. Hetzelfde met de foto’s. Ik heb me al dikwijls afgevraagd of de keuze om bloemen centraal te zetten wel een goed idee is. Ja, want toen ik deze blog startte was die met mijn overleden oma in het achterhoofd en zij hield ontzettend veel van bloemen (waarvan ze de liefde aan mij doorgaf 😉 ). Toch blijf ik twijfelen en nadenken over hoe ik het anders zou kunnen aanpakken. Naast mijn bed ligt er nu een notitieboekje waarin ik al mijn ideeën uitschrijf en ook wanneer er een idee voor een foto opkomt schrijf ik die daar op.

Meer leren en schrijven over de blogcursussen die ik volg

Zo halverwege dit jaar heb ik de stap genomen om mij in te schrijven voor de blogcursussen van Kathleen en Blogbosses. Ik kreeg hier nog geen moment spijt van, maar de laatste maanden liet ik het helaas slabakken. Nochtans schreef ik hier al heel wat over op Gouden Momenten en wil ik dit ook blijven doen. Men zegt soms nieuw jaar, nieuwe kansen en ik hoop dat dit een nieuwe kans word om mij verder te verdiepen in de blogwereld aan de hand van deze fijne cursussen.

Social media bijhouden

Ik moet het toegeven. Het lijkt een ramp te zijn om de social media-kanalen bij te houden. Nochtans bestaan er makkelijke apps voor, maar die zijn helaas hier nog niet in gebruik. Daar maak ik het komende nieuwe jaar zeker werk van! Automatisch gaat veel beter dan handmatig 😉 Ook ga ik op zoek naar nieuwe manieren om Gouden Momenten te promoten en deze blog misschien een trapje hoger te tillen.

Heb jij doelen met je blog in 2021?

Delen:

1 Reactie

  1. 30 december 2020 / 10:06

    Leuk om te lezen. Zeker omdat over het eerste punt toevallig bij mij de blog van morgen ook deels gaat;).
    Ik ben benieuwd naar de eventuele veranderingen, maar je moet volgens mij gewoon doen wat voor jou goed voelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.