Mijlpaal nummer 1 – Artikel 100

Vandaag vieren we de allereerste mijlpaal van Gouden Momenten! Eentje om toch wel bij stil te staan, vond ik zelf persoonlijk. Vandaar schrijf ik er ook graag eens over. Eens wat anders dan je hier gewoon bent, maar dat vinden lezers vast niet zo heel erg, toch?

Wat is Gouden Momenten voor mij?

Deze blog is voor mij een plek waar ik kan schrijven over alle soorten positiviteit in het leven. Iets die mij hedendaags meer en meer bezig houd. Ik startte deze blog als een soort eerbetoon aan mijn overleden oma, maar ondertussen vind ik dat het schrijven over positiviteit toch de goede richting uit gaat. Ik doe mijn best om deze gedachte vast te houden en op deze manier verder te doen.

Wat heeft Gouden Momenten nog meer te bieden?

Behalve positiviteit wil ik ook inspelen op hoe ik het bloggen zie en wat ik er al van geleerd heb. Daarover heb ik al geschreven en is de bedoeling dat ik er nog veel meer over schrijf. Ook wil ik graag nog meer Feel Good artikelen schrijven waar de lezer zich lekker mee kan ontspannen.

Wat met persoonlijk schrijven?

Wellicht heb je het al opgemerkt. Af en toe komt er eens een persoonlijk artikel aan bod, maar toch is het niet de bedoeling dat Gouden Momenten een volledig persoonlijke blog word. Desondanks kan je mijn andere artikelen wellicht ook in een persoonlijk hoekje duwen, maar het is nog steeds de bedoeling dat Gouden Momenten positiviteit uitstraalt. Ik hoop de lezers te helpen met deze artikelen en daarmee iemand gelukkig mee te maken.

Bedankt om Gouden Momenten te blijven lezen!

Delen:

1 Reactie

  1. 1 december 2020 / 17:19

    Heerlijke mijlpaal. Van harte gefeliciteerd! Ik blijf hier graag terugkomen voor de volgende honderd;).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.