Een nieuw avontuur, een nieuwe wending

Vandaag op 1 September start een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Eentje waar ik heel hard naar uitkijk en waar ik zeker heel veel van ga bijleren. Op het moment dat jullie dit lezen ben ik wellicht al lang achter de schoolbanken gedoken en ontvang ik liters informatie die ik bij thuiskomst even goed zal moeten verwerken. Boeken kaften en nieuwe stiften kopen zal er misschien wel niet bij zijn, maar een nieuw digitaal platform leren kennen wel.

Eén en een half jaar Gouden Momenten!

Deze maand word Gouden Momenten 1 jaar en een half. Precies 547 dagen schrijf ik hier elke maandag, woensdag en vrijdag met plezier en enthousiasme. En dat we dat natuurlijk nog heel lang mogen doen uiteraard, want ik ben helemaal nog niet uitgeschreven 😉

Even terugschroeven

Ondanks dat ik heel graag vasthield aan mijn 3 vaste dagen per week schrijven, moet ik dit even terug schroeven. Mijn nieuwe levensritme zal dit wellicht even in de war sturen en dan denk ik dat het beter is om te kiezen voor losse schrijfdagen. Misschien voor even, tot ik het ritme gewoon ben of misschien wel voor altijd. Dat zal de tijd moeten uitwijzen.

Inspiratie genoeg!

Desondanks is er nog inspiratie genoeg om deze blog mee te vullen. Hoe je het ook draait of keert, er kruipt tijd in een tekst schrijven, vormgeven en foto’s maken. En die tijd zal ik nu moeten delen met het werken voor mijn nieuwe opleiding. Ik ben er zeker van dat mijn nieuw avontuur voor nog meer fijne inspiratie zal zorgen en ik kan niet wachten om die hier allemaal neer te schrijven. Dus, wees niet ongerust als je me even niet ziet, ik ben jullie niet vergeten 😉 Dankjewel trouwens aan alle lezers die hier blijven komen lezen en reageren. Heel lief van jullie!

Delen:

2 Reacties

  1. 2 september 2021 / 11:27

    Succes met je studie! Het zal even wennen zijn, maar volg zeker je eigen ritme. Toi toi toi!

  2. 3 september 2021 / 08:02

    Heel veel succes met de studies!!!

    En ook gefeliciteerd natuurlijk met je blogverjaardag. Hopelijk lukt het om te blijven combineren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.